Asociatia Umanitara Hilf-Ro
Home
Crezul nostru
Hilf-Ro
Sustinerea cheltuielilor curente de la Casa Maria-Gabriel - Decembrie 2011

Presedintele Asociatiei Umanitare HILF-RO a decis sa sprijine si in anul 2012 activitatea plina de daruire pe care Asociatia Caritabila Maria-Gabriel o desfasoara la casa de tip familial de pe strada Romulus Vuia. HILF-RO va plati lunar suma de 500 de lei pentru achitarea cheltuielilor curente aferente functionarii Casei, care se ridica la aproximativ 7000 de lei in fiecare luna.

Cei 500 de lei pe care Casa Maria-Gabriel ii va primi lunar in anul 2012 vin sa inlocuiasca aceeasi suma de care Asociatia Caritabila Maria-Gabriel a beneficiat pana in primavara anului 2011 de la Primaria Cluj-Napoca, dar pe care institutia a decis sa nu o mai achite sub pretextul restrangerii cheltuielilor bugetare.

Presedintele HILF-RO, d-l Hanspeter Adank, ofera acest ajutor material Casei Maria-Gabriel pe principiul asigurarii continuitatii sprijinului pentru acest proiect, in care s-a implicat foarte consistent. In anul 2010, HILF-RO a renovat din temelii Casa si a schimbat astfel substantial conditiile de viata ale celor 8 tinere si a ingrijitoarei lor. A urmat schimbarea centralei termice din casa si ajutorul material acordat lunar pe parcursul anului 2011.
Hilfe für Rumänien
Sponsorizare
Cursuri
Noutati
Presa - Reactii
Contact
Activitati
Album foto
 
www.hilf-ro.ro © 2017 Toate drepturile rezervate
Targul de vara 2011 / Sommer Markt 2011 Targul de iarna2011 / Winter Markt 2011