Asociatia Umanitara Hilf-Ro
Home
Crezul nostru
Hilf-Ro

Amenajarea unui spatiu de relaxare la Centrul din Abrud - 2021
Asociatia Umanitara Hilf-Ro a amenajat un spatiu de recreere in cadrul Centrului de ingrijire si asistenta pentru persoane varstnice Abrud, institutie aflata in subordinea Directiei Generale de Asistenta si Protectia Copilului Alba. Centrul dispune de o suprafata de teren imprejmuit foarte mare, care este nefolosita mai ales in ce priveste activitatile recreative pentru beneficiarii sai. Terenul este pietros, specific zonei de munte, si cuprinde si anexele specifice cazarii si celorlalte facilitati adresate beneficiarilor.
Spatiul amenajat este de folos celor 50 de beneficiari ai centrului, dar si pentru inca 50 de persoane care sunt cazate in Locuintele maxim protejate pentru persoane cu handicap care isi petrec mare parte din timp in Centru. Afectiunile de care sufera cele 100 de persoane includ oligofrenie, schizofrenie, dementa senila. Pe o suprafata de aproximativ 3000 mp au fost instalate un foisor hexagonal, de 6 mp, 4 banci din lemn pe structura de fonta, o masa cu 4 banci cu spatar si 2 leagane cu spatar. Valoarea acestor obiecte se ridica la 20.696,49 lei, suma care include si montajul si transportul. Primaria din Abrud a oferit un ajutor pretios in procesul amenajarii, executand lucrarile de nivelare a suprafetei si oferind pietrisul care va pava aleile si zona din jurul obiectelor instalate.
Atunci cand vremea va permite, se vor mai face mici amenajari care vor include plantarea de flori si arbusti decorativi, respectandu-se specificul zonei montane.In trecut,Hilf-Ro a mai contribuit in trecut la dotarea Centrului din Abrud, cu paturi, noptiere si saltele, protectii de pat, realizarea unui cos nou de fum, un televizor, lucruri diverse, colaborarea fiind inceputa in urma cu 10 ani. DGASPC nu a avut pana acum posibilitati materiale pentru realizarea unui asemenea spatiu si nici nu a putut prevedea un buget in acest sens.

Hilfe für Rumänien
Sponsorizare
Cursuri
Noutati
Presa - Reactii
Contact
Activitati
 
Album foto
 
www.hilf-ro.ro © 2021 Toate drepturile rezervate