Home
Crezul nostru
Dotari pentru Centrul de ingrijire si asistenta de la Abrud
Hilf-Ro

Dotari pentru Centrul de ingrijire si asistenta de la Abrud
Martie 2012


Asociatia umanitara HILF-RO a facut numeroase donatii in bunuri pentru Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Alba si, individual, unor centre din componenta acesteia. La Centrul de ingrijire si asistenta de la Abrud a ajuns o parte din lenjeria de pat, fete de masa si uniforme de protectie pentru personal care au fost donate in 2010 DGASPC Alba.

La Abrud a fost construit, prin finantarea HILF-RO si cu ajutorul angajatilor Directiei, un cos de fum nou, care a asigurat eficientizarea costurilor si a confortului termic din centru.

In 2012, d-l Hanspeter Adank va aduce cu un transport cateva paturi si saltele la Abrud, pentru a le inlocui pe cele existente, vechi de 20 de ani, si paturi cu o vechime de peste 40 de ani.


(Executati click pe imagini pentru a le mari)
Hilfe für Rumänien
Sponsorizare
Cursuri
Noutati
Dotari pentru Centrul de ingrijire si asistenta de la Abrud
Presa - Reactii
Contact
Activitati
Album foto
 
www.hilf-ro.ro © 2017 Toate drepturile rezervate
Cos de fum / Kamin Pat / Bett Dotari / Einrichtungen Dotari / Einrichtungen Pat cu saltea de burete / Matratze Saltea de burete / Matratze Pat cu saltea de burete / Matratze Saltea de burete / Matratze Lenjerie de pat / Bettwasche Lenjerie de pat / Bettwasche