Asociatia Umanitara Hilf-Ro
Home
Crezul nostru
Hilf-Ro

Renovarea depozitului Casei Maria-Gabriel - Martie 2012
Asociatia Umanitara HILF-RO continua sa sustina material activitatea din Casa Maria-Gabriel. In aceasta primavara, va fi finalizata renovarea unui depozit pentru alimente, transformat dintr-un garaj, si va fi alipit un depozit pentru materialele de curatenie.

Donatii de alimente pentru sarbatorile de iarna - Decembrie 2011
Asociatia Umanitara HILF-RO a primit o sponsorizare de la o firma clujeana, cu care a putut oferi un pachet consistent de sarbatori pentru 7 persoane care se afla in centrele sale de ingrijire. Pacientii care au primit pachetele sunt persoane fara venituri, care traiesc din mila satenilor.

Sustinerea cheltuielilor de la Casa Maria-Gabriel - Decembrie 2011
Presedintele Asociatiei Umanitare HILF-RO a decis sa continue sprijinul in bani acordat Asociatiei Caritabile Maria-Gabriel. Ca si in anul 2011, si in acest an HILF-RO va oferi o sponsorizare de cate 500 de lei lunar pentru sustinerea casei de copii.

Donatii de lenjerie pentru Spitalul orasenesc Campeni - Octombrie 2011
Spitalul orasenesc din Campeni si primaria din localitate au primit in anul 2011 peste 7 tone de materiale, constand in lenjerie de pat. Aceasta a ajuns, pe langa spital, si la alte cateva stabilimente conduse de Primaria Campeni.


Pagina 1
Pagina 1
Pagina 2
Pagina 2
(Executati click pe imagini pentru a le mari)
Hilfe für Rumänien
Sponsorizare
Cursuri
Noutati
Presa - Reactii
Contact
Activitati
 
Album foto
 
www.hilf-ro.ro © 2021 Toate drepturile rezervate
Noutati Noutati Noutati Noutati Noutati Noutati Noutati Noutati