Asociatia Umanitara Hilf-Ro
Home
Crezul nostru
Hilf-Ro

Inlocuirea geamurilor termopan la LP Cricau - Februarie 2017
Am aflat despre Locuinta protejata din Cricau, care apartine de DGASPC Alba. Aici isi duc viata 9 suflete – persoane cu handicap, in varsta, intr-o casa construita acum 40-50 de ani, carora le era frig, desi mergea centrala permanent si ca aveau radiatoare electrice in camere.
Paturi pentru CIA Abrud - Martie 2012

In 2012, CIA Abrud va primi cateva paturi si saltele prin Asociatia Umanitara HILF-RO, pentru a inlocui cateva dintre cele vechi de mai bine de 40 de ani. Saltelele existente sunt de 20 de ani, iar cele noi vor face viata mai buna asistatilor care le vor folosi.

Renovarea depozitului Casei Maria-Gabriel - Martie 2012
Asociatia Umanitara HILF-RO continua sa sustina material activitatea din Casa Maria-Gabriel. In aceasta primavara, va fi finalizata renovarea unui depozit pentru alimente, transformat dintr-un garaj, si va fi alipit un depozit pentru materialele de curatenie.

Donatii de alimente pentru sarbatorile de iarna - Decembrie 2011
Asociatia Umanitara HILF-RO a primit o sponsorizare de la o firma clujeana, cu care a putut oferi un pachet consistent de sarbatori pentru 7 persoane care se afla in centrele sale de ingrijire.

Sustinerea cheltuielilor de la Casa Maria-Gabriel - Decembrie 2011
Presedintele Asociatiei Umanitare HILF-RO a decis sa continue sprijinul in bani acordat Asociatiei Caritabile Maria-Gabriel.

Donatii de lenjerie pentru Spitalul orasenesc Campeni - Octombrie 2011
Spitalul orasenesc din Campeni si primaria din localitate au primit in anul 2011 peste 7 tone de materiale, constand in lenjerie de pat.

(Executati click pe imagini pentru a le mari)
Hilfe für Rumänien
Sponsorizare
Cursuri
Noutati
Presa - Reactii
Contact
Activitati
Serviciul social comunitar
Album foto
 
www.hilf-ro.ro © 2018 Toate drepturile rezervate
Noutati Noutati Noutati Noutati Noutati Noutati Noutati Noutati