Asociatia Umanitara Hilf-Ro
Home
Crezul nostru
Hilf-Ro

Amenajarea unui spatiu de relaxare la Centrul din Abrud - 2021
Asociatia Umanitara Hilf-Ro a amenajat un spatiu de recreere in cadrul Centrului de ingrijire si asistenta pentru persoane varstnice Abrud, institutie aflata in subordinea Directiei Generale de Asistenta si Protectia Copilului Alba.
Inlocuirea geamurilor termopan la LP Cricau - Februarie 2017
Am aflat despre Locuinta protejata din Cricau, care apartine de DGASPC Alba. Aici isi duc viata 9 suflete – persoane cu handicap, in varsta, intr-o casa construita acum 40-50 de ani, carora le era frig, desi mergea centrala permanent si ca aveau radiatoare electrice in camere.
Paturi pentru CIA Abrud - Martie 2012

In 2012, CIA Abrud va primi cateva paturi si saltele prin Asociatia Umanitara HILF-RO, pentru a inlocui cateva dintre cele vechi de mai bine de 40 de ani. Saltelele existente sunt de 20 de ani, iar cele noi vor face viata mai buna asistatilor care le vor folosi.

Renovarea depozitului Casei Maria-Gabriel - Martie 2012
Asociatia Umanitara HILF-RO continua sa sustina material activitatea din Casa Maria-Gabriel. In aceasta primavara, va fi finalizata renovarea unui depozit pentru alimente, transformat dintr-un garaj, si va fi alipit un depozit pentru materialele de curatenie.


Pagina 1
Pagina 1
Pagina 2
Pagina 2
(Executati click pe imagini pentru a le mari)
Hilfe für Rumänien
Sponsorizare
Cursuri
Noutati
Presa - Reactii
Contact
Activitati
 
Album foto
 
www.hilf-ro.ro © 2021 Toate drepturile rezervate
Noutati Noutati Noutati Noutati Noutati Noutati Noutati Noutati