Asociatia Umanitara Hilf-Ro
Home
Crezul nostru
Hilf-Ro
Inlocuirea geamurilor termopan la LP Cricau - Februarie 2017

Pe la inceputul iernii anului 2017, am aflat despre Locuinta protejata din Cricau, care apartine de DGASPC Alba. Aici isi duc viata 9 suflete – persoane cu handicap, in varsta, intr-o casa construita acum 40-50 de ani. Am aflat ca le e frig in acea casa in ciuda faptului ca mergea centrala permanent si ca aveau radiatoare electrice in camere. Iarna la munte e mai aspra, iar oamenii in varsta, oricum, sunt mai sensibili.

Deindata ce vremea a permis, Asociatia Umanitara HILF-RO a schimbat usa si geamurile vechi, de lemn, cu unele din termopan. De la o temperatura de 17-18 grade, cat era inainte, n-a mai fost nevoie de caloriferele electrice, temperatura schimbandu-se simtitor. Nici in bucatarie n-a mai fost rece, si geamurile de acolo au fost inlocuite cu unele tip termopan. Locuitorii casei, care in timpul zilelor foarte geroase erau mutati in Centrul din Galda, unde nu mai era loc, au putut sa se bucure de o temperatura placuta si sa ramana permanent in casa si cand afara era frig.

Totalul lucrarilor s-a ridicat la suma de 6830 de lei, finantare asigurata integral de HILF-RO. Din acesti bani s-au inlocuit toate ferestrele si o usa de la casa, adica 12 bucati geamuri in suprafata totala de 21,928 mp. Astfel, s-a rezolvat atat problema confortului, cat s-au redus si costurile cu incalzirea.

La finalul lucrarilor, DGASPC a asigurat zugravirea camerelor si o centrala termica noua, iar beneficiarii pot sa se bucure acum de conditii mult mai bune de trai.

Hilfe für Rumänien
Sponsorizare
Cursuri
Noutati
Presa - Reactii
Contact
Activitati
Album foto
 
www.hilf-ro.ro © 2018 Toate drepturile rezervate
Inlocuirea geamurilor termopan la LP Cricau - Februarie 2017 Inlocuirea geamurilor termopan la LP Cricau - Februarie 2017