Asociatia Umanitara Hilf-Ro
Home
Crezul nostru
Photo
Hilf-Ro
Sa oferi ajutorul acolo unde este nevoie

D-l Hanspeter Adank a infiintat Fundatia Hilfe fur Kranke und Bedrangte in Rumanien (in traducere, "Ajutor pentru bolnavii si nevoiasii din Romania") in 18 octombrie 1995, dupa o vizita in Romania. Imaginile din tara noastra care au facut inconjurul lumii imediat dupa revolutie l-au facut sa decida sa-si ofere ajutorul aici. Om foarte implicat in actiuni umanitare in Elvetia, d-l Adank si-a pus, de atunci, intreaga energie si in slujba celor nevoiasi din Romania, avand, insumat, mai multi ani de activitati umanitare decat varsta sa.

Cei 14 ani de implicare neintrerupta in actiuni umanitare au insumat, pentru presedintele fundatiei elvetiene Hilfe fur Kranke und Bedrangte in Rumanien, d-l Hanspeter Adank, 58 de transporturi in Romania, cu un total de 10.440 de tone de diverse materiale care au fost aduse si distribuite, cat si mai bine de 40 de vizite. Scopul sau declarat, ajutorarea nevoiasilor din Romania, prin oferirea de ajutor material acelor institutii (de exemplu, spitale, scoli, azile) care vor avea, mai apoi, un impact benefic in societate.

"Cu toate ca societatea romaneasca a ultimilor 14 ani ai activitatii mele s-a schimbat din temelii, insa nu doar pozitiv, am continuat sa ajut pe acei oameni care continua sa se afle la marginea cea mai de jos a societatii", marturiseste d-l Adank, care are drept motto "ofera ajutor acolo unde este cea mai mare nevoie".

Hilfe fur Rumanien
Hilfe fur Rumanien
Hilfe für Rumänien
Sponsorizare
Cursuri
Noutati
Photo
Presa - Reactii
Contact
Activitati
Photo
Serviciul social comunitar
Album foto
 
www.hilf-ro.ro © 2017 Toate drepturile rezervate