Asociatia Umanitara Hilf-Ro
Home
Crezul nostru
Hilf-Ro
Donatii de alimente pentru sarbatorile de iarna - Decembrie 2011

Asociatia Umanitara HILF-RO a facut in ultimii doi ani pachete cu alimente pe care le-a donat celor care se afla in sistemul sau de ingrijire la domiciliu cu ocazia sarbatorilor de Pasti si de iarna. In anul acesta, ca urmare a restrangerii activitatii asociatiei si a problemelor financiare generale, HILF-RO nu a mai putut respecta acest obicei.

Din fericire, prin sustinerea firmei Reset Media, sosite in prag de sarbatori, Asociatia a reusit totusi sa cumpere alimente de 300 de lei, cu care a putut oferi pachete consistente pentru 7 dintre pacienti, din Calatele Padure, Dealu Negru si Gilau. Acestia se afla in situatii materiale foarte grele, neavand nicio sursa de venit. Unii nu mai beneficiaza de ajutoare sociale si sunt prea bolnavi sa mai lucreze, spre a-si castiga existenta, traind din mila consatenilor sau, de multe ori, prin grija angajatelor HILF-RO Ildiko Lorincz si Ioana Pasca. Acestia au primit pachete constand in zahar, faina, ulei, faina, parizer, unt, si au reusit sa se bucure de sarbatori fara sa aiba si grija mancarii.

Pentru acest gest generos unic venit din Cluj, multumim in numele pacientilor nostri firmei Reset Media, careia-i dorim multa prosperitate!

Hilfe für Rumänien
Sponsorizare
Cursuri
Noutati
Presa - Reactii
Contact
Activitati
Alimente pentru pacienti
Alimente pentru Pacienti din Dealu Negru
Album foto
 
www.hilf-ro.ro © 2017 Toate drepturile rezervate