Home
Crezul nostru
Presedintele Hanspeter Adank
Hilf-Ro
Pentru profesionalismul angajatilor Asociatiei Umanitare
HILF-RO
Asociatia Umanitara HILF-RO face eforturi ca, prin angajati bine pregatiti, sa ofere beneficiarilor sai servicii de calitate. Toate infirmierele si asistentele angajate de HILF-RO, care deservesc cele 10 unitati de ingrijire la domiciliu, au urmat cursuri de pregatire pentru infirmiere sau liceul sanitar si au efectuat stagii de practica in spitale sau pe langa personal medical. Ele raman in permanenta in contact cu medicul de familie si insotesc si urmaresc bolnavul in tratamentul prescris de acesta.

Asociatia se preocupa permanent de imbunatatirea relatiilor de munca; astfel, se organizeaza de doua ori pe an seminarii si cursuri cu angajatii, unde se discuta probleme interne si sunt invitate persoane care au legatura cu domeniul resurselor umane si cel medical, pentru a pregati angajatii si a-i constientiza de importanta menirii lor. Aceasta nevoie a aparut si datorita cresterii constante a numarului angajatilor, cat si particularitatii relatiilor dintre acestia, rezultate din raspandirea lor pe un areal mare si cu posibilitati reduse de comunicare.

Doua aspecte importante ale acestei pregatiri au avut loc in ultimii doi ani, cand s-a introdus medicina naturista in tratamentul unor pacienti, fiind invitate doua cadre medicale cu experienta care au sustinut un curs. In 2010, a fost prezent la un seminar al HILF-RO un specialist in resurse umane, care a sustinut un curs, reluat in toamna aceluiasi an, pentru sedimentarea informatiilor primite.
1. Seminar septembrie 2007 4. Seminar octombrie 2009
2. Seminar aprilie 2008 5. Seminar mai 2010
3. Seminar martie 2009 6. Seminar octombrie 2010
 
Hilfe für Rumänien
Sponsorizare
Cursuri
Noutati
Dr. Zsuzsanna Giurgiuman
Presa - Reactii
Contact
Activitati
Cornelia Muresan
Serviciul social comunitar
Album foto
 
www.hilf-ro.ro © 2017 Toate drepturile rezervate